Beoordelingen van Ali Baba Zwolle

Recente recensies van Ali Baba Zwolle

5 sterren na 17 reviews

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Falafelschotel was al met al goed. Frietjes lekker, maar hadden iets knapperiger mogen zijn (naar mijn smaak). Salade wel heel basic.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veruit de beste in zwolle. Echt heerlijk eten!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijs was heel lekker maar mantou had tomaat smaak en kobida was niet goed gekookt.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer blij verrast! Zowel Afghaans, Indiaas als de wrap döner waren heerlijk, patat was beetje doorgebakken zoals besteld. Duurde wel anderhalf uur voor het afgeleverd werd maar het was Koningsdag dus waarschijnlijk erg druk. We gaan hier zeker vaker bestellen.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

بعضی‌ وقتها برنج خوبه و بیشتر سفارشات خوب بوده. ولی‌ زمانی‌ هم بوده که برنج گلوله و تکه شدست و انگار سرد بوده و فقط گرم شده یعنی‌ تازه نیست. کباب همیشه خدا خوب نبوده

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tegenstelling tot een bedrijf met dezelfde naam levert deze Ali Baba uitstekende kwaliteit. Vooral de Afghaanse, Indiase gerechten, specialiteiten en de grillschotel zijn echte aanraders. En de rijst is echt geweldig! Laat je dus vooral niet afschrikken door de naam en neem vooral de kans hier iets nieuws te proberen.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

کباب کوبیده‌های شما اکثر مواقع خشک و بدون مزه است. من بارها این رو تاکید کردم . اگر نظر مشتری براتون مهمه لطفا گوش کنید و عمل کنید. کباب کوبیده رو به سبک ایرانی‌ درست کنید به نتیجه مطلوبی میرسید. کمی‌ یا درصدی گوشت گوسفند به آن اضافه کنید و در هرکیلو گوشت چرخ کرده ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم پیاز چرخ کرده استفاده کنید. در یوتیوب میتونید در مورد درست کردن کباب کوبیده اطلاعات خوبی‌ کسب کنید. ولی‌ برنج خوب بود. گوجه فرنگی‌ هم میتونید ۲ عدد استفاده کنید. اگر کیفیت کباب کوبیده خوب باشه مشکلی‌ نیست که اگر مقداری هم گرون تر باشه. Je kebabs zijn vaak droog en smaakloos. Ik heb dit vaak benadrukt. Als de mening van de klant belangrijk voor je is, luister dan . Maak de kebab in de Iraanse stijl . Je krijgt het gewenste resultaat. Voeg een kleine hoeveelheid of percentage schapenvlees toe en gebruik 300 tot 400 gram gehakte ui per kilo gehakt. Op YouTube kun je goede informatie krijgen over het maken van versnipperde kebabs. Maar de rijst was goed. Je kunt ook 2 tomaten gebruiken. Als de kwaliteit van de ve

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friendly service! On time, hot and delicious!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, bellen zelfs wanneer iets uitloopt, altijd vriendelijk. Eten heerlijk, goed warm en rijk gevuld.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Matan curry was heerlijk

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gehakt vlees (kabab koobideh) is droog.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Jammer genoeg was patat niet zonder zout zoals ik gevraagd had